27 de nov. 2016

Magdalenes integrals veganes (V)

Aquesta és una recepta clàssica. Ja l'havia compartit al blog però aquesta vegada he simplificat el procediment. M'he limitat a barrejar bé els ingredients, sense ordre preestablert i les magdalenes han sortit igual de bé.
Quan he anat a fer la fotografia ja només en quedaven quatre!!

Recepta simplificada (per 12 magdalenes):

Ingredients:
  • 1 iogurt de soja
  • 1 i 1/2 got de llet d'avena (o qualsevol llet vegetal)
  • 2 gots de sucre integral
  • 3 gots de farina integral 
  • 1 sobre de llevat
  • 1/4 got d'oli d'oliva
  • Pell de llimona ratllada
  • Coco ratllat
Preparació:

1. Barregeu tots els ingredients.
2. Precalenteu el forn a 250 ºC uns 15 minuts.
3. Ompliu els motllos de les magdalenes.
4. Enforneu les magdalenes. Baixeu el forn a 200-210 ºC. Deixeu coure 30 minuts.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada