Ingredients
- 1 bloc de tofu escorregut, sec i tallat a daus
- 250 g de xampinyons laminats
- 2 pastanagues a rodanxes
- 1 ceba ratllada
- 3 tomàquets frescos ratllats
- un rajolí de salsa de soja
- sal, pebre, gingebre en pols i julivert
Preparació
En una cassola, amb una mica d'oli, es cou el tofu fins que quedi daurat. Es retira i es reserva sobre paper absorbent.
Sobre el mateix oli, es sofregeix la ceba i, quan comenci a estar cuita, s'afegeix el tomàquet ratllat, la sal, el pebre i el gingebre. Es remena bé. S'afegeixen els xampinyons, les pastanagues i un rajolí de salsa de soja. Es cou tot junt, remenant sovint.
Després d'uns minuts, s'incorpora el tofu i una mica de brou vegetal (o aigua). Es deixa coure amb la cassola tapada, a foc lent, uns minuts més. Es pot espessir amb una mica de farina de moresc (maizeina) dissolta en aigua.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada