30 de nov. 2016

Tofu amb xampinyons i pastanagues (V)

Avui toca tofu !!! ūüėć

Ingredients

  • 1 bloc de tofu escorregut, sec i tallat a daus
  • 250 g de xampinyons laminats
  • 2 pastanagues a rodanxes
  • 1 ceba ratllada
  • 3 tom√†quets frescos ratllats
  • un rajol√≠ de salsa de soja
  • sal, pebre, gingebre en pols i julivert
Preparació

En una cassola, amb una mica d'oli, es cou el tofu fins que quedi daurat. Es retira i es reserva sobre paper absorbent.
Sobre el mateix oli, es sofregeix la ceba i, quan comenci a estar cuita, s'afegeix el tomàquet ratllat, la sal, el pebre i el gingebre. Es remena bé. S'afegeixen els xampinyons, les pastanagues i un rajolí de salsa de soja. Es cou tot junt, remenant sovint.
Després d'uns minuts, s'incorpora el tofu i una mica de brou vegetal (o aigua). Es deixa coure amb la cassola tapada, a foc lent, uns minuts més. Es pot espessir amb una mica de farina de moresc (maizeina) dissolta en aigua.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada