30 de nov. 2016

Moresc amb tomàquets (V)

Per acompanyar les hamburgueses vegetals, us proposo aquest acompanyament intens.
És una recepta de Kenya i l'he extret del llibre de Troth Wells, "Una ruta diferente por la cocina vegetariana"

Ingredients
  • 300 g de moresc dolç (si és de llauna, que estigui ben escorregut)
  • 6 tomàquets tallats a trossos
  • 6 fulles de curri (jo he posat 1 culleradeta de curri en pols)
  • 1/2 culleradeta de xili en pols (jo he posat caiena en pols)
  • 1/2 culleradeta de llavors de mostassa
  • 1 culleradeta de comí mòlt
  • 2 cullerades de coriandre fresc (jo he posat julivert)
  • el suc d'una llimona
  • oli i sal
Preparació

Escalfeu oli en una cassola i afegiu els tomàquets amb el curri, la caiena, les llavors de mostassa, el comí, el julivert, la llimona i la sal.
Tapeu la cassola i la deixeu al foc 10 minuts (o menys, ja ho veureu) abans d'afegir el moresc. Remeneu bé i deixeu uns minuts més per a que es combinin bé els sabors.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada